Nouvelles

31-01-2011

Jonge paarden uitmuntend op het CSI** Roggel

De internationale tweesterren van Roggel was een uitgelezen kans om onze jonge paarden te trainen en te testen. Na afloop kunnen we enkel tevreden zijn met hun resultaten.

Wouter Devos werd in de finale van de jonge paarden derde met de zevenjarige Emporio van 't Holeinde (Fetiche du Pas) en niet met Emporio vd Molenheide, zoals foutief op de startlijst stond vermeld. Emporio kochten we als driejarige op de veiling van Mechelen en werd de voorbije jaren door Devos Stables vakkundig opgeleid.

Feline vd Veldhoek (Cartier vd Heffinck) kent een gelijklopend verleden. Zij werd als tweejarige aangekocht en door onze stal opgeleid. Tussendoor hebben we uit Feline ook nog enkele embryo veulens gefokt. Pieter eindigde er foutloos mee in de finale en finishte op de zevende plaats. Feline is een naam om te onthouden!Echo D (Orlando) was de enige die een foutje maakte in de finale van jonge paarden. Echo D is een halfbroer van Equipharma Tekila D, de gelijkenissen zijn overigens treffend. Als jong paard wil hij alles gezien hebben en daardoor wordt hij al eens afgeleid, het is een kwestie van tijd voor hij alles gezien heeft.
Chevaux

Emporio van 't Holeinde
Echo D
Filline vd Veldhoek

Photos