Nouvelles

18-09-2011

Succesvol weekend in Neeroeteren !

Na een 3de plaats op dag 1, won Filine vd Veldhoek (Cartier vd Heffinck) op vrijdag bij de 6-jarigen.  De dekhengst Tsar Hero (Ogano Sitte) die in eigendom is van de familie Agten, liet dit weekend van zich horen. Hij begon met een mooie 5de plaats op de eerste dag en werd vrijdag 8ste in het 1.40m. Op zaterdag wist hij de hoofdrubriek op zijn naam te zetten! Mooie start dus na een verdiende rustperiode.
Ook de 7-jarige Ulstar des Brumes (Clinton) viel dit weekend op met een 6de plaats op dag 1 en een 4de plaats in de finale!  Darca vd VDG Consult (Turbo) spaarde haar krachten tot de laatste dag, waar ze een mooie 4de plaats behaalde in de finale van het 1.35m. Equipharma Dax van d'Abdijhoeve sprong een bevestigend weekend. Hij was 2 maal nul in de hoofdrubrieken op vrijdag en zaterdag. In de Gp op zondag kregen we 1 fout.
Volgende week staat het WK voor jonge paarden en het BK seniors te lanaken geprogrammeerd. Candy (Nabab de Reve) zal het BK springen. Feline vd Veldhoek (6jaar) en Emporio van het Holeinde (7jaar) zullen deelnemen aan het WK jonge paarden.


Photos