Cantaloup 2

15-05-1996   |   jument   |   bai   |   165   |   BWP



Photos




Palmares

 6de individueel Europees kampioenschap junioren 2005 Schaffhausen (Wouter)
1ste Belgisch kampioenschap junioren 2005 (Wouter)
1ste GP CSI junioren Mechelen 2005 (Wouter)
deelname Europees kampioenschap junioren Athene 2006 (Wouter)
deelname Europees kampioenschap young riders 2007 Auvers (Wouter)
3de Belgisch kampioenschap 2007 young riders (Wouter)
2+3de 150m proef CSI5* Oslo 2007 (Pieter)
2+3de 140m proef CSI4* Luik 2007 (Pieter)
2de 140m proef CSI5* mechelen 2007 (Pieter)



Offspring

Crescendo DV Z 
Idem Dito Cantaloupe DV

Pedigree

Carthago  Capitol  Capitano 
Folia 
Perra  Calando 
Kerrin 
Fanny  Lombard  Landgraf I 
Gessy 
Madinchen  Fasolt 
Zaline (Reinald) 

Liens


Offspring

Idem Dito Cantaloup DV (°2008)
Crescendo DV Z (°2008)